Tekst uit Krantenknipsels


Terug naar overzicht

06-06-2022

start van bouw clubhuis Godelinde

BUSSUM — Burgemeester en wethouder streven ernaar dat er dit voorjaar begonnen kan worden met de bouw van het clubhuis van buurt- en belangen vereniging 'Godelinde', dat een plekje krijgt op het pleintje nabij de school 'De Linde'. Verwacht wordt dat er in september/oktober van dit jaar activiteiten in kunnen worden gehouden.
Er komt een houten prefab-gebouwtje met ruimte voor een grote zaal met podium en bar, een keuken, magazijn en kantoortje/vergaderruimte en een hal met toiletten. Voorwaarde is dat de vereniging zelf het beheer afbouwt.

De totale kosten bedragen f120.000,-. In het buurthuis zullen koffie-ochtenden worden gehouden, maar ook activiteiten georganiseerd door Scarabee en de SWOB, klaverjasavonden, bingo, lessen basis educatie etcetera. Jongeren kunnen zich er buiten schooltijd ook amuseren.
De bewoners staan volgens b en w positief tegenover de komst van het gebouw. Sommigen vrezen echter op gezette tijden met name van jongeren overlast te ondervinden. Het bestuur van 'Godelinde' zal geregeld met de bewoners overleg hebben over eventuele klachten en de bestrijding ervan.Terug naar overzicht